Μετάφραση // Translate


* Αρκαδία ένας δημοφιλής προορισμός*

Καούρ' εκάνατε - Καλώς Ήρθατε στην Αρκαδία

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε διημερίδα/συνάντηση εργασίας με θέμα «Οικοτουρισμός: μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας» του Φορέα Διαχείρισης όρους


Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διημερίδα/συνάντηση εργασίας με θέμα: «Οικοτουρισμός: μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας» που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων της τοπικής κοινότητας Αγίου Πέτρου Κυνουρίας.
Ελάτε να μάθουμε πώς μπορεί ο οικοτουρισμός να δώσει νέα πνοή στην περιοχή μας. Πώς μπορεί να ωφελήσει εμάς, τον τόπο, τη φύση και την πολιτιστική κληρονομιά μας. Ένα διήμερο γνώσης, συζήτηση και δημιουργίας οικοτουριστικής διαδρομής με τη δική σας συμμετοχή! Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων σας για να σχεδιάσουμε μαζί τις νέες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας στους επισκέπτες. Να ανταλλάξουμε ιδέες για μια ζωντανή τοπική οικονομία και κοινωνία με όχημα τον οικοτουρισμό.
Η διημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» ενταγμένη στο Ε.Π. Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη.
Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της διημερίδας.

Με εκτίμηση,


Αναστασιάδη Αγνή
α/α Υπεύθυνη Τμήματος Πληροφόρησης,
Εκπαίδευσης & Δημοσιότητας, Ξεναγός
Άστρος Αρκαδίας, Τ.Κ. 22001
Τηλ.: 27550 22021, εσ. 5, Φαξ: 27550 22806
Web: www.fdparnonas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκδηλώσεις